Privatlivspolitik Leadsense ApS

Version 1.0 – opdateret d. 08/05/2019

ScandiBanker opererer i en internationalt baseret koncern af virksomheder. Vores hovedkontorer er beliggende i Danmark, med deres registrerede postadresse på; Trekronergade 126H, 3. sal 2500, København, Danmark. Selskabet opererer under et dansk registreret firma ved navn Leadsense ApS, der har et CVR-nummer; 36495340

Denne privatlivspolitik indeholder oplysninger om, hvordan vi behandler og beskytter dine personlige oplysninger, som du har betroet os. Privatlivspolitikken forklarer detaljeret, hvordan vi håndterer og sikrer alle indsamlede oplysninger i vores tjenester.

Vi anbefaler kraftigt, at du læser vores privatlivspolitik omhyggeligt for at få en klar forståelse af, hvordan vi håndterer dine personlige oplysninger. Vi forstår, at juridiske dokumenter kan være vanskelige at læse. Hvis du har brug for nogen præcisering, er du velkommen til at kontakte os ved nedenstående oplysninger, kontakt os på info@leadsense.dk.

 

Ændringer og rettelser

Denne privatlivspolitik kan ændres fra tid til anden. Anvendelsen af oplysninger, vi indsamler nu, kommer under den privatlivspolitik, der gælder på det tidspunkt, når sådanne oplysninger anvendes. Alle opdateringer og ændringer træder i kraft straks efter varsel, som vi måtte levere på enhver måde, herunder, men ikke begrænset til, ved at sende en revideret version af denne privatlivspolitik eller andre oplysninger på hjemmesiden. Vi anbefaler kraftigt og råder dig til at gennemgå denne privatlivspolitik ofte for at holde dig orienteret om eventuelle ændringer, der kan påvirke dig, da din fortsatte brug af webstedet betyder, at du løbende accepterer at være bundet af denne privatlivspolitik. Korrekt lagrede kopier af denne privatlivspolitik anses for at være den ægte, fuldstændige, gyldige, autentiske og eksigible kopi af denne privatlivspolitik. Den opdaterede dato og version for denne privatlivspolitik vil blive givet i begyndelsen af privatlivspolitikken.

 

1. Datastyringen

1.1 Leadsense ApS er dataansvarlige – hvordan kontakter du os?

Leadsense ApS (kaldet “Leadsense”, “vi”, “Vi”, “os” eller “vores” i denne privatlivspolitik) er dataansvarlige for at behandle de personlige oplysninger, vi har modtaget fra dig.

 

Du finder nedenstående kontaktoplysninger:

Leadsense ApS

Trekronergade 126H, 3. sal

2500 København

CVR-nr.: 36495340

E-mail: info@leadsense.dk

 

2.0 Kategorier af personoplysninger

Personlige data refererer til alle oplysninger, der kan identificere dig som individ, eller som kan relateres til en identificerbar person. Vi indsamler ikke oplysninger, som ikke er beskrevet i vores personoplysninger, og vi samler aldrig personlige oplysninger uden at fortælle dig om dette, for eksempel ved at registrere eller købe et produkt eller deltage i en undersøgelse. Når du bestiller eller registrerer dig på vores hjemmeside, kan du blive bedt om at angive dit navn, din e-mail, mobilnummer eller andre oplysninger for at hjælpe dig med dine erfaringer og oplysninger, der er relevante for dig (tilbud eller information om finansielle tjenester) og hjælpe os med at gennemføre interne procedurer.

Vi bruger, gemmer og behandler oplysninger, herunder personlige oplysninger, om dig til at levere, forstå, forbedre og udvikle kvaliteten af tjenesterne, oprette og vedligeholde et pålideligt og sikkert miljø og overholde vores juridiske forpligtelser.

Vi indsamler simpelthen oplysninger fra dig, når du registrerer dig på vores websted, udfyld en formular eller giver oplysninger på vores websted eller under nogen af de juridiske grunde, der er anført i denne fortrolighedspolitik.

Vi indsamler følgende kategorier af personlige oplysninger om dig:

2.1 Registreringsdata

Registreringsdata leveres af dig, når du har registreret dig hos Leadsense ApS. Dette omfatter regelmæssige personlige oplysninger som mobilnummer og e-mail. Leadsense ApS indsamler kun og videresender (se partnere) oplysninger, hvor brugeren har givet deres samtykke.

2.2 Kommunikationsdata

Denne kategori indeholder dine præferencer, når det kommer til at modtage reklamer og marketingmateriale fra os (opt in/opt out) samt dine kontaktoplysninger, som du har givet os med dit samtykke.

2.3 Forskellige analysedata

Dette omfatter forskellige analysedata indsamlet fra din adfærd, når du bruger vores hjemmeside (sprog, browser data, enhed, kanaler), nogle dele af disse oplysninger indsamles ved hjælp af cookies (flere oplysninger om cookies nedenfor). Bemærk, dette hjælper med at forbedre din oplevelse, mens du bruger vores tjenester.

2.3 Andre kommunikationsdata

Det data, du har givet os, når du kommunikerer med os (via e-mail, opkald og SMS), kan dækkes af forskellige typer data som dine interesser, ønsker, klager eller generelle bemærkninger.

2.4 Specifikke kategorier af personoplysninger

Leadsense ApS indsamler og opbevarer ikke specifikke kategorier af personoplysninger (følsomme oplysninger). De specifikke kategorier af personoplysninger er dem, der afslører race eller etnisk oprindelse, politiske holdninger, religiøse eller filosofiske overbevisninger eller fagforening, og behandling af genetiske data, biometriske data for unikt at identificere en fysisk person, data om helbred eller detaljer om en fysisk persons seksuelle orientering.

 

3. Retsgrundlag for forarbejdning

Leadsense ApS indsamler data og information direkte, når du bruger vores tjenester eller besøger vores websteder.

Vi har angivet nedenfor, hvordan vi indsamler eller bruger dine personlige data og retsgrundlaget for at gøre det. Bemærk, at der kan være en eller flere juridiske grunde til at behandle personoplysninger på et tidspunkt. Vi stoler også på vores legitime interesser, når det er nødvendigt. Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål om specifikke juridiske grunde til behandling.

I henhold til retsgrundlaget bruger vi dine personlige data til:

  • Send e-mails om aktuelle kampagner på vores websted, når du har samtykket og givet os data til at gøre det.
  • At gennemgå oplysninger i vores systemer for at forbedre vores tjenester og hjemmesider, alt efter dine præferencer og opførsel, stræber vi efter at give den bedst mulige oplevelse og service.
  • Opfyld vores juridiske forpligtelser og udøve vores juridiske rettigheder, når det er nø
  • Forbedre det materiale eller annoncer, du modtager fra os.

3.1 Samtykke som retsgrundlag for indsamling og behandling af personlige oplysninger

Vi bruger dette fundament som en af hovedårsagerne til at indsamle de oplysninger, du har givet os. Dit samtykke er givet ved godkendelse af vores privatlivspolitik, abonnement på vores nyhedsbreve og vedvarende brug af vores tjenester og vores hjemmeside. Hvis du vil tilbagekalde dit samtykke, kan du nemt gøre det ved hjælp af nedenstående instruktioner eller ved at trykke på afmeld-knappen i hver e-mail.

Vi bruger dette fundament som en af hovedårsagerne til at indsamle de oplysninger, du har givet os. Dit samtykke er givet ved godkendelse af vores privatlivspolitik, abonnement på vores nyhedsbreve og vedvarende brug af vores tjenester og vores hjemmeside. Hvis du vil tilbagekalde dit samtykke, kan du nemt gøre det ved hjælp af nedenstående instruktioner eller ved at trykke på afmeld-knappen i hver e-mail eller SMS.

3.2 Legitime interesser som retsgrundlag for indsamling og behandling af personoplysninger

Vi kan bruge dette grundlag til at behandle dine personlige oplysninger, når behandlingen er nødvendig for de legitime interesser, som Leadsense ApS eller tredjemand søger efter (undtagen hvis sådanne interesser eller friheder krænkes af den registreredes interesser). Vi kan indsamle og behandle dine personlige data for vores forretningsinteresser, så vi kan garantere et sikkert og pålideligt miljø under brug af vores tjenester. Vi kan stole på dette som et firma for at forbedre vores produkter eller at udføre analytiske procedurer, men kun på en måde, der er forenelig med dine personlige rettigheder.

 

Hvis nogen af disse formål ændres med hensyn til indsamling af dine personlige data, mener vi, at et nyt formål er kompatibelt og i overensstemmelse med de tjenester, vi leverer. Vi opdaterer denne privatlivspolitik for at sikre, at vores handlinger altid er gennemsigtige

3.3 Direkte markedsføring

Direkte markedsføring af produkter og tjenester eller tilbud via e-mail / sms sker i overensstemmelse med gældende lovgivning. Leadsense ApS vil eller kan (via SMS eller e-mail) informere dig om de tjenester, der kan være af interesse for dig på grund af dit samtykke til at modtage materiale fra os. Materialet kan indeholde opdateringer om ændringer til vores hjemmesider, information om produkter eller nye tjenester, som vi anser for at være interessante for dig. Direkte marketing materialer kan omfatte vores partnere, der tilbyder for eksempel online finansielle tilbud. Du kan altid frit opt-out, denne tjeneste er altid gratis, ved:

  • Kontakt os direkte via e-mail: info@leadsense.dk
  • Aktiver linket i meddelelsen for at annullere abonnementet på oplysninger
  • Skift dine indstillinger i registreringsmeddelelsen

3.4 Brug af personoplysninger

Vi må muligvis bruge de oplysninger, vi indsamler fra dig, når du tilmelder dig, tilmelde dig vores nyhedsbrev, reagere på en undersøgelse eller markedsføringskommunikation, gennemse webstedet eller bruge andre webstedsfunktioner som følger:

At tilpasse brugerens oplevelse: og at give os mulighed for at levere den type indhold og produkttilbud, du er mest interesseret i.

For at forbedre: Vores hjemmeside med bedre tjenester dig og dine behov.

Afsendelse og informering: Vi kan sende regelmæssige e-mails om din ordre eller andre produkter og tjenester. Vi kan sende kampagneindhold, som du har valgt til at modtage. Du kan stoppe med at modtage salgsfremmende materiale ved at følge instruktionerne for afmeldingen i hver e-mail, vi sender, og også på vores hjemmeside.

Send systemadvarsler: Vi kan muligvis oplyse om ændringer af tjenester, vi kan sende advarsler eller oplysninger om mindre og betydelige ændringer, som kan være af interesse for dig.

At yde støtte: Vi kan bruge dine oplysninger til at kommunikere med dig og yde den nødvendige brugerdefineret support.

At håndhæve overholdelse: Vi kan kontakte dig, hvis vi ser behovet for at opretholde vores interne overholdelse og forhindre overtrædelser.

At reagere på en gyldig og lovlig anmodning, som de lokale myndigheder kan pålægge, forsvare og retsforfølge ved en domstol. Opfyld kravene fra nationale myndigheder og retshåndhævelsesstrukturer.

At overføre dine oplysninger, når de sælger, fusionerer, konsoliderer, afvikler, omorganiserer eller erhverver. I så fald vil alle overtager være underlagt vores forpligtelser i henhold til denne privatlivspolitik. Vi meddeler dig ved at sende en besked på vores hjemmeside.

 

 

4. Opbevaring af data i perioder

GDPR angiver ikke, hvor længe dine personlige data bliver gemt, men vi tager hensyn til behandlingsformål. Vi opbevarer data, så længe det er nødvendigt for de formål, der er angivet i afsnit 2 og 3 i denne privatlivspolitik.

Vi gennemgår regelmæssigt de oplysninger, vi har, og fjerner eller anonymiserer noget, som vi ikke længere har brug for eller ikke er forpligtet til at holde ved loven. Vores bevarelsespolitik er fleksibel og giver os mulighed for at slette tidligt, hvis det er relevant og anses for nødvendigt.

4.1 Ret til sletning

Folk har ret til at få slettet personlige data eller “ret til at blive glemt”. Leadsense ApS har en proces klar til at imødekomme sådanne anmodninger. Vi svarer på en anmodning om sletning uden unødig forsinkelse inden for en måned efter modtagelsen af en sådan anmodning. Leadsense ApS kan forlænge fristen for at svare på anmodninger under særlige omstændigheder.

Vi vil slette dine data, hvis vi stoler på samtykke som retsgrundlag for behandling af dine personlige oplysninger. Når vi stoler på lovlig interesse som en virksomhed, kan vi nægte at fjerne visse dele af dine oplysninger, dog kun når det ikke strider mod din ret som registreret.

Har du spørgsmål om vores retention politik, så kontakt os venligst.

Vi kontakter vores partnere for at fjerne dine oplysninger fra deres databaser. Men ansvaret for at fjerne dine oplysninger fra partnerens egen database er ansvaret for hver enkelt partner.

5. Vores partnere er også databehandler

I det omfang vi har leveret dine personlige oplysninger til vores (partnere), er de også databehandler til videre behandling af dine data.

5.1 Formål og retsgrundlag for behandling af dine personoplysninger

Vi behandler dine personlige oplysninger til følgende formål:

5.2 Markedsføring fra Leadsense ApS (databehandler) indsamler data til eget brug.

Data indsamles til markedsføringsformål. Markedsføringen dækker finansielle kampagner og tilbud via e-mail nyhedsbreve og SMS.

5.3 Omfordeling af din data til vores partnere

Leadsense ApS udsteder dine personlige oplysninger til vores partnere, i det omfang dine personlige oplysninger opfylder samarbejdspartnerens ønsker. Den enkelte partner er derefter dataansvarlig for dine personlige oplysninger efter eget skøn. Vores partnere er anført i vilkårene og betingelser, i henhold til kontaktformularen (e-mail og mobilnummer), emnet eller emnerne til brugeren og kontaktens e-mail. For begge formål behandles de indsamlede data generelt ikke til noget andet formål end for det, de indsamles for, som angivet i de politiske forhold. Retsgrundlaget for vores behandling af dine personlige data er dit samtykke.

6. Modtagere eller kategorier af modtagere

Vi leverer dine personlige oplysninger til følgende modtagere: Vores partnere er opført på alle dataindsamlingssteder med følgende oplysninger:

  • Firmanavn
  • Oplysninger om, hvad partneren vil kontakte dig om
  • Kontaktmetode (e-mail, SMS og telemarketing)

Brug af cookies*

Du skal være opmærksom på, at du accepterer vores brug af cookies, når du accepterer ansvarsfraskrivelse fra Leadsense ApS. Leadsense ApS bruger cookies til at forbedre din oplevelse og få relevant indhold til vores kampagnesider. I de fleste browsere kan du ændre indstillingerne for hvilke cookies du tillader på din computer.

*En cookie er et lille stykke data, der er gemt i din browser og kan læses af enten systemerne bag Leadsense ApS eller en af vores partnere. En cookie er ikke et program, der kører på din computer, og en cookie er ikke en virus eller spyware!

Hvor stammer dine personlige data fra

6.1 Indsamling på Leadsense ApS egne dataindsamlingssider

Dine oplysninger indsamles på vores dataindsamlingssider, normalt online på konkurrencesider eller sider, hvor du kan tilmelde dig en tjeneste eller købe et produkt. Dine oplysninger bliver kun indsamlet, efter at du har givet en separat og utvetydig accept af vores vilkår og betingelser, herunder denne privatlivspolitik.

7. Dine rettigheder

Retten til at blive informeret: Du har ret til at blive informeret om indsamling og brug af dine personlige oplysninger, som vi giver i denne privatlivspolitik. Hvis du har andre spørgsmål, bedes du kontakte os direkte.

Retten til adgang: Du har ret til at få adgang til dine personlige data:

  • Du kan bede os om at bekræfte, om vi behandler dine personlige data.
  • Anmod om en kopi af de oplysninger, vi har.
  • Giv oplysninger om, hvorvidt dine data overføres til tredjepart, hvordan vi har modtaget dine data, hvor længe vi opbevarer dine personlige data, hvordan beskytter vi dine data.

Du har kun ret til dine egne personlige oplysninger og ikke til oplysninger om andre personer (medmindre oplysningerne også vedrører dem, eller hvis de handler på vegne af en som juridisk repræsentant).

Ret til korrektion: Du har ret til at få forkerte personlige data korrigeret eller suppleret, hvis de er ufuldstændige.

Retten til sletning: Du har ret til at slette eller den rigtige “at blive glemt”. Husk, at denne ret ikke er absolut og kun gælder for visse situationer.

Retten til at begrænse behandlingen: Du har ret til at anmode om begrænsning eller undertrykkelse af dine personlige data. Dette er ikke en absolut rettighed og gælder kun under visse omstændigheder.

Retten til at modsætte sig: Retten til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger under visse omstændigheder.

Ret til at klage: Du har ret til at indgive en klage til de ansvarlige lokale myndigheder om behandling af data (https://datatilsynet.dk), men vi opfordrer dig til at kontakte os først for at løse problemet.

8. Sikkerhed

Vi, Leadsense ApS, analyserer de risici, der fremgår af de leverede ydelser, og bruger dette til at vurdere det passende sikkerhedsniveau, som vi skal implementere for at sikre den bedste oplevelse for dig. Vi sikrer, at vi regelmæssigt gennemgår vores informationssikkerhedspolitik, og om nødvendigt forbedrer vi det. Vi forstår kravene til privatlivets fred.

Dine personlige oplysninger ligger bag sikre netværk og er kun tilgængelige for et begrænset antal personer, der har særlige adgangsrettigheder til sådanne systemer og er forpligtet til at holde oplysningerne fortrolige. Enhver følsom information, du indtaster, krypteres også ved hjælp af SSL-teknologi (Secure Socket Layer).

De oplysninger, du har givet os, kan kun blive, ændret, afsløres eller slettes kun af de få, vi har bemyndiget til at gøre. Disse mennesker kan kun handle inden for rammerne af den myndighed, de har fået til at sikre maksimal sikkerhed og fortrolighed.

Vi udfører forskellige sikkerhedsforanstaltninger, når en bruger indtaster, sender eller åbner deres oplysninger for at opretholde sikkerheden for dine personlige oplysninger.

Du skal selv træffe visse sikkerhedsforanstaltninger. Konti kræver et brugernavn og en adgangskode til at logge ind. Du skal holde dit brugernavn og din adgangskode sikker og aldrig oplyse det til tredjepart; Vi har intet ansvar for handlinger fra tredjeparter, som du har angivet dine kontooplysninger eller adgangskoder.

Leadsense ApS har indført både tekniske og organisatoriske beskyttelsesforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke udløber med uautoriserede personer, misbrugt eller på anden måde behandlet i strid med lov om personoplysninger. Alle personlige data er beskyttet af firewall og krypteret SLL.

9. Databehandlingsbrud

Vi overholder vores forpligtelse til at rapportere visse typer brud på personoplysninger til den relevante tilsynsmyndighed. Vi gør dette inden for 72 timer efter at være blevet opmærksom på overtrædelsen eller bemærker det, hvor det er muligt.

Hvis et sikkerhedsbrud forårsager af en uautoriseret krænkelse af vores system, der påvirker dig væsentligt eller personer i dit system eller dem, der har en konto hos os, meddeler vi dig i overensstemmelse med Art. 33 af GDPR og gøre vores bedste for at eliminere alle mulige skader.

10. Ingen sporing

De fleste moderne browsere giver dig mulighed for at sende et spor, der ikke signalerer til de websteder, du besøger, hvilket indikerer, at du ikke vil spore. Der er imidlertid ingen fastlagt standard for, hvordan en hjemmeside skal reagere på dette signal, og vi tager ingen handling som svar på dette signal. I stedet kan du administrere brugen og indsamlingen af visse oplysninger i Google Analytics https://tools.Google.com/dlpage/gaoptout.

 

11. Kontakt os

Hvis der er spørgsmål vedrørende denne privatlivspolitik, bedes du kontakte os ved hjælp af nedenstående oplysninger.

 

Leadsense ApS

Trekronergade 126H, 3. sal

2500 København

CVR-nr.: 36495340

E-mail: info@leadsense.dk