Tervetuloa Scandibankerille             . . . Löydä paras ratkaisu

Se vie vain 2 minuuttia hakea, ja saat vastauksen jo tänään.

 • Saat vastauksia jopa 40 lainanantajalta.
 • Edulliset korot, jotka voivat auttaa säästämään rahaa.
 • Vain yksi luottotarkistus UC:lla.

Miksi valita Scandibanker?

Scandibanker tekee suoraa yhteistyötä Sambla Groupin kanssa, mikä tekee meistä luotettavan, riippumattoman lainanvälityspalvelun, tarjoten joustavan, kuluttoman ja turvallisen ratkaisun rahan lainaamiseen ja lainojesi yhdistämiseen yhdellä hakemuksella. Voit käyttää rahaa mihin tahansa. Voit löytää alhaisimman koron ja parhaat ehdot vertailemalla yksityislainoja useista pankeista ja lainanantajista.

Se vie vain kaksi minuuttia, eikä se maksa sinulle mitään.

Jos hakemuksesi hyväksytään, saat ensimmäisen lainatarjouksesi jo 1 minuutin kuluessa. Sen jälkeen voit valita parhaan ratkaisun.

Allekirjoita valittu ehdotus BankID:llä tai manuaalisesti, jonka jälkeen rahat siirretään haluamallesi pankkitilille.

Allekirjoita sopimus Bank-ID:llä, niin voit saada rahat tilillesi jo tänä iltapäivänä tai 1-2 pankkipäivän kuluessa.

Ajoittain kohtaa odottamattomia kuluja, jotka voivat asettaa kapuloita rattaisiin. Olipa kyse vesivahingosta tai siitä, että olet unohtanut säästää vaimosi syntymäpäivää varten, Scandibanker voi tarjota sinulle mutkattoman ja helpon ratkaisun hakemalla lainaa.

Kiitos yhteistyöstämme Sambla Groupin kanssa, voit löytää lainoja, jotka sopivat niin pieniin kuin suuriinkin tarpeisiin, joissa voit lainata 5 000 ja 600 000 kruunun välillä.

Hakuprosessi on sujuva ja tehokas, mikä tarkoittaa, että jos hakemuksesi hyväksytään, voit odottaa saavasi lainatarjouksen muutamassa minuutissa ja saada rahat tilillesi samana päivänä tai lyhyessä ajassa sen jälkeen. Näin voit välttää tarpeetonta huolta ja käyttää rahasi siihen, mikä todella on sinulle tärkeää.

ScandiBankerin edut

 

Kumppanimme tekee yhteistyötä yli 40 eri pankin ja lainanantajan kanssa, mikä antaa sinulle paljon vaihtoehtoja valittavaksi. Lisäksi hakemuksen tekeminen on täysin ilmaista.

Olitpa sitten tarvitsemassa pientä tai suurta lainasummaa, voit hakea lainaa 5 000 ja 600 000 kruunun välillä. Ainoa vaatimus on yksinkertainen luottotietojen tarkistus UC:ltä.

Nykyisten lainojesi yhdistäminen ja selkeän kokonaiskuvan saaminen on vaivatonta. Sambla tarjoaa henkilökohtaista palvelua, mikä tekee oikean ratkaisun löytämisestä sinulle helpompaa.

Parasta kaikessa on, että et sido itseäsi mihinkään hakemuksen tekemisen yhteydessä. Se antaa sinulle joustavuutta ja vapautta valita se, mikä sopii sinulle parhaiten.

Perusvaatimukset lainahakemuksen tekemiseen kauttamme ovat seuraavat:

 

 • Sinun tulee olla vähintään 18 vuotta.
 • Kuukausittaisen tulon tulee olla vähintään 8 400 kruunua.
 • Sinun tulee olla kirjoilla Ruotsissa vähintään 1 vuoden ajan.
 • Sinulla ei saa olla ollut velkaa Kronofogdenille viimeisen 6 kuukauden aikana.

  Korkoesimerkki

  Korkoesimerkki *Korko on muuttuva ja määräytyy yksilöllisesti. 600 000 kruunun tasalyhennyslainalle, jolla on 12 vuoden takaisinmaksuaika, nimelliskorko 7,95 % ja 0 kruunun perustamis-/maksu, efektiivinen korko on 8,25 %. Kokonaispalautussumma: 932 872 kruunua. Kuukausittainen maksuerä: 6 478 kruunua, ja se jakautuu 144 maksuerään. Päivitetty 9.9.2020. Sambla tekee yhteistyötä 40 lainanantajan kanssa. Hakemuksesi lähetetään lainanantajille, jotka parhaiten vastaavat profiiliasi. Takaisinmaksuaika 1-20 vuotta. Maksimikorko on 29,99 %. Korkoväli: 3,06 % – 29,99 % (Päivitetty tammikuu 2021)

  Tässä on valikoima 40 yhteistyökumppanistamme:

  email: info@scandibanker.com
  Copyright 2023 ©Scandibanker

  Scandibanker samarbetar med Sambla Group.